a

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@vangard.com
Content marketing 🙃

Pomoći ćemo vam da stvorite sadržaj koji gradi povjerenje, privlači potencijalne klijente, potiče postojeće klijente na akciju te jača Vaš brend.

Izgradite povjerenje i autoritet

Tržište je pokretna meta. S Vama podešavamo poziciju za ciljanje. Ohrabrujemo Vas da budete različiti s nama.

ODABERITE RAZNOLIKOST

Obratite se ciljanoj skupini

Koristimo tehnologiju isključivo kako bismo podsjetili mozak da služi tijelu.

BUDITE U TRENDU

Ojačajte svoj brend

Ne analiziramo stvari cijelo vrijeme, već ih jednostavno radimo.

KRENITE S NAMA NA PUT

Content marketing presudan je za uspjeh bilo kojeg posla. Sadržaj će pomoći Vašoj tvrtki da izgradi povjerenje i autoritet, obrati se ciljanoj skupini i ojača svoj brend. Ljudi kupuju od tvrtki koje poznaju, vole i imaju povjerenja. Naše usluge content marketinga sadržaja pomoći će Vam upravo u tome.

Većina uslužnih tvrtki bori se sa content marketingom. Čak i oni koji imaju strategiju content marketinga često se bore stvoriti dosljedan sadržaj. Imati konzistentan, svjež i relevantan sadržaj presudno je. Uz našu pomoć imat ćete sve.

Sadržaj dolazi u mnogim oblicima … bloganje, video, podcasting, infografika, vodiči, e-knjige i studije slučaja. Pomoći ćemo Vam da pronađete najbolji sadržaj koji ćete koristiti za svoje poslovanje i pomoći Vam da ga ostvarite.

  • Content marketing strategija
  • Kreiranje sadržaja
  • Copywriting
  • Produkcija podcasta

Imate li možda još neko pitanje za nas? 🤔

    Polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

    Slažem se da AVE ENSIS d.o.o. prikuplja, pohranjuje, koristi i obrađuje moje osobne podatke koji su ovdje učinjeni dostupnim, isključivo u svrhu pružanja adekvatnog odgovora te izjavljujem da sam upoznat/a sa svim pravima koja proizlaze iz zaštite osobnih podataka, a osobito s pravom na povlačenje pristanaka u svako doba. Stavljam na znanje da se u ostvarenju svojih prava imam pravo obratiti AVE ENSIS d.o.o., kao i Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP-u), da AVE ENSIS d.o.o. trajno briše zaprimljene osobne podatke odmah po prestanku svrhe daljnje komunikacije te da sam upoznat s Politikom zaštite osobnih podataka AVE ENSIS d.o.o.