a

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@vangard.com

Google oglašavanje

digital-marketing-1725340_1920

Search, display i video kampanje

Provodimo temeljito istraživanje, izrađujemo i pratimo Vaše tekstualne oglase, analiziramo rezultate i izvlačimo pouku iz njih te ih potom optimiziramo i uživamo u pogodnostima koje će Vaša tvrtka ostvariti na tržištu.

Vjerojatno znate što su banneri i drugi formati formirani od teksta, slika, bljeskalica, zvuka i videozapisa. Display kampanja je neizbježan oblik oglašavanja koji vizualno prenosi komercijalnu poruku.

Ljudi su većinom vizualna bića. Pomoći ćemo Vam u stvaranju smislenih vizualnih iskustava osmišljavanjem i provedbom video kampanja.

Google remarketing

Ne gubite dragocjeno vrijeme i novac. Nismo superjunaci, ali ponovno ćemo doći do zainteresiranih posjetitelja s nekim cool trikovima i privoljeti ih na konverziju.

Istraživanje ključnih riječi i tržišta

Koristimo najnovije metode, tehnike i alate kako bismo napravili popis relevantnih tema i/ili kategorija u kojima se želite rangirati, zatim odabiremo ključne riječi koje ćemo koristiti za pojedinu temu, istražujemo povezane ključne riječi, kreiramo listu osnovnih i tzv. Long-tail ključnih riječi i na koncu istražujemo konkurenciju.