a

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@vangard.com

Grafički dizajn

deer-3275594_1920

Naš cilj je konstantno kreirati, spajati i prilagođavati grafičke usluge potrebama naših klijenata. Stoga, koristeći najbolje dostupne alate za izradu loga, grafičkog i vizualnog dizajna, intenziviramo napore kako bi klijentima osigurali potpun i prepoznatljiv vizualni identitet.

S obzirom na navedeno, budite sigurni da je Vaša ideja na pravom putu da s nama postigne jedinstvenost. Inspiriramo Vas da budete kreativni i pronađete svoje željene vizualne preference čime ćete se izdignuti iz mediokritetskog okruženja. Budite posebni s nama!

Brending (logotip, vizualni identitet)

Logotip, odnosno skraćeno logo je grafički znak, simbol ili ikona koji označuje proizvod, uslugu ili tvrtku. Može se sastojati od slova, grafike i drugih kombinacija. Uloga loga je trenutno prepoznavanje proizvoda, a potpuni logo sastoji se od logotipa, ikone i slogana.

Vizualni identitet, kućni stil ili imidž tvrtke je zbir svih aspekata koje tvrtka formira kao vlastito, prepoznatljivo i konzistentno, kroz sredstva komunikacije, promocijom i distribucijom materijala, podjednako unutar i izvan poduzeća.

Brend je skup dojmova koje javnost ima o proizvodu, usluzi ili tvrtki te obuhvaća temeljne vrijednosti, viziju, misiju, jedinstvenu ponudu vrijednosti, vizualni identitet, logotip, glas brenda, person brenda, korisničko iskustvo, pozicioniranje na tržištu i cjenovni razred.

Promotivni materijali

Posjetnice (vizitke), letci, brošure, rokovnici, kemijske olovke, upaljači, magneti, naljepnice, USB-ovi, roll-up banneri (pingvini), kalendari (džepni, zidni i stolni).

Sve za vjenčanje

Klasične pozivnice, inovativne e-pozivnice (web stranica), zahvalnice, menui, raspored stolova, najam štafelaja (slikarskog stalka) za isticanje važnih detalja i još mnogo toga.

Izrada vizuala po narudžbi

Web ikone, dijagrami, grafikoni, vizualno uređivanje dokumenata.