a

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@vangard.com

Portfolio

  • Svi
  • EU fondovi
  • Google oglašavanje
  • Grafički dizajn
  • SEO optimizacija
  • Web dizajn

Uspješnom provedbom projekta “Povećanje konkurentnosti vinarije uvođenjem suvremene tehnologije za proizvodnju“, za koji su odobrena bespovratna sredstva na natječaju “E impuls”, tvrtka Jokan j.d.o.o. iz Imotskoga unaprijedila je prerađivačke kapacitete za proizvodnju vrhunskih i kvalitetnih vina. Ukupna ugovorena vrijednost projekta je 508.904,06 kn, od čega udio financiranja iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznosi 300.000,00 kn.

Izvođenje i promicanje sportskih događaja u sportskim objektima ili izvan njih. Kineziterapija, poduke iz sporta, privatni i grupni treninzi.

Happy Step
SEO optimizacija , Web dizajn

Individualni pristup svakom kupcu, dizajniranje sukladno željama istog te ručna izrada u kojoj posebnu pozornost pridaju detaljima i usklađivanju nakita sa svim prohtjevima koje kupac izrazi postali su odlika njihove male radionice.

Zlatarna Došen – logotip i web stranica
Grafički dizajn , SEO optimizacija , Web dizajn

Općina Drnje nalazi se na području Koprivničko – križevačke županije, sjeveroistočno od Grada Koprivnice. Na području općine nalaze se tri naselja Botovo, Drnje i Torčec.

Općina Drnje
SEO optimizacija , Web dizajn

Redizajn i tehničko unaprjeđenje mrežne domene svezavjencanje.com.hr. Projektna prijava je dana 30.08.2018. zadovoljila provjeru prihvatljivosti troškova te je predložena za dodjelu Vaučera. Dana 06.11.2018. potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava te je projekt u fazi provedbe.

Tour Split je obiteljska putnička i turistička agencija smještena u Splitu, specijalizirana za izlete u Modru špilju (obilazak 5 otoka). Tour Split posjeduje luksuzne brodove koji ih izdvajaju od konkurencije.

Tour Split
Google oglašavanje

Hvarske ljetne priredbe održavaju se kontinuirano od 1961. godine na povijesnim lokacijama grada Hvara: Franjevački samostan, Ljetnikovac Hanibala Lucića, Ljetna pozornica Veneranda, tvrđava Fortica, katedrala sv. Stjepana i Trg sv. Stjepana, te u mjestima Velo i Malo Grablje.

Hvar Summer Festival
SEO optimizacija , Web dizajn

Zadar Day Trips je najveća zadarska internetska platforma za rezervacije izleta, aktivnosti i atrakcija.

Zadar Day Trips
Google oglašavanje , SEO optimizacija , Web dizajn

Lideri u području energije, obnovljivih izvora energije i inženjerstva.

Planning Adria
Google oglašavanje , SEO optimizacija , Web dizajn

Obrt Elastoplast proizvodnja plastičnih masa uspješno provodi projekt „Povećanje konkurentnosti Elastoplasta uvođenjem inovativne tehnologije proizvodnje višeslojne fleksibilne ambalaže”, za koji su mu odobrena bespovratna sredstva na natječaju “E-impuls“.

ITG obrt iz Makarske je uspješno realizirao projekt „Povećanje konkurentnosti ITG obrta automatizacijom proizvodnje termo preslikača“, za koji su mu odobrena bespovratna sredstva na natječaju “E-impuls“.

Avensys je full-service agencija specijalizirana za poslovno savjetovanje, grafički i web dizajn, SEO optimizaciju, Google oglašavanje i EU fondove. Uz gotovo 4 godine nemirne plovidbe divljim poduzetničkim vodama, krasi nas preko 40 odrađenih projekata iz različitih područja, 30 izuzetno dragih i vrijednih klijenata, 27.655 prijeđenih kilomeatara do potonjih, 214 preskočenih obroka te 8.462 dlake na kosi manje.

IT projekti 2015. – 2017.
Google oglašavanje , Grafički dizajn , SEO optimizacija , Web dizajn