a

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@vangard.com

Hvar Summer Festival

Hvar Summer Festival

Hvar Summer Festival

Hvarske ljetne priredbe održavaju se kontinuirano od 1961. godine na povijesnim lokacijama grada Hvara: Franjevački samostan, Ljetnikovac Hanibala Lucića, Ljetna pozornica Veneranda, tvrđava Fortica, katedrala sv. Stjepana i Trg sv. Stjepana, te u mjestima Velo i Malo Grablje.

Hvarske ljetne priredbe u 57. izdanju očekuje programski zaokret. Središnji dio priredbi, koji se odvija tijekom srpnja i kolovoza, zauzet će renomirana glazbena imena na hvarskim povijesnim lokacijama, a očekuju se i ponajbolja kazališna ostvarenja iz proteklih sezona. Druga će dva dijela, pretprogram i postprogram u lipnju i rujnu, obilježiti nastupi lokalnih kulturno-umjetničkih društava te udruga u kulturi grada Hvara.

IZAZOV
Izraditi sveobuhvatnu, intuitivnu, vizualno atraktivnu i informativnu web stranicu koja će se fokusirati na predstavljanje tradicionalnih izvođača, pjesama i plesova, kao i drugih oblika kulturne baštine grada Hvara.

NAŠE RJEŠENJE
Skicirali smo, dizajnirali, kodirali i optimizirali web stranicu, implementirali SSL certifikat te izvršili osnovni SEO.

POSJETI WEB STRANICU
Kratke informacije
Autor:

Avensys

Tagovi:

SEO optimizacija, web dizajn, Hvar Summer Festival

Kategorija:

SEO optimizacija, Web dizajn

Datum:

1. lipnja 2018.