a

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@vangard.com

Naprijed d.o.o. – vidljivost

Naprijed 1
Naprijed 2
Naprijed 3

Naprijed d.o.o. – vidljivost

Tvrtka Naprijed d.o.o. iz Sinja uspješno je realizirala projekt „Suvremena tvornica namještaja – ICT od skice do finalnog proizvoda“, za koji su joj odobrena bespovratna sredstva Europske unije u iznosu od 966.419,66 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Realizacija projekta je trajala osam mjeseci, a kroz projekt su nabavljene licence za informacijski sustav ERP, softver za konstruiranje namještaja, softver za tehničko crtanje i 3D modeliranje i informatička oprema za primjenu informacijskog sustava te implementiran jedinstveni informacijski sustav.

Implementacijom informacijskog sustava objedinjeni su svi poslovni procesi tvrtke, unaprijeđeno strateško planiranje, upravljanje ljudskim resursima, financijsko poslovanje, upravljanje imovinom, logistika, nabava, prodaja i marketing te ojačani stručni kapaciteti djelatnika za primjenu suvremenih informacijskih tehnologija u obavljanju radnih zadataka.

Primjenom nabavljenog softvera za projektiranje namještaja i računalno 3D prostorno planiranje Naprijed d.o.o. će unaprijediti kreiranje namještaja vrhunskog dizajna i kvalitete u skladu s individualnim zahtjevima svakog kupca i povećati konkurentnost na zahtjevnom domaćem i inozemnom tržištu namještaja.

  

Doprinos projekta društvenoj zajednici postići će se otvaranjem pet novih radnih mjesta u tvornici, povećanjem prihoda općine i smanjenjem razlika u regionalnoj razvijenosti.

DALMACIJA DANAS - ČLANAK 1
DALMACIJA DANAS - ČLANAK 2
SPLITSKI DNEVNIK - ČLANAK
DALMATINSKI PORTAL - ČLANAK 1
DALMATINSKI PORTAL - ČLANAK 2
MREŽA TV - EMISIJA KONSENZUS

Kratke informacije
Vrijednost projekta:

966.419,66 kn

Tagovi:

EU fondovi, Suvremena tvornica namještaja - ICT od skice do finalnog proizvoda, Europski fond za regionalni razvoj, ERP sustav, Naprijed d.o.o. Sinj

Autor:

Avensys

Kategorija:

EU fondovi

Datum:

20. rujna 2017.