a

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@vangard.com

Sve Za Vjenčanje – WWW vaučeri za MSP-ove

Sve Za Vjenčanje

Sve Za Vjenčanje – WWW vaučeri za MSP-ove

Redizajnom web stranice Sve Za Vjenčanje kroz intuitivno, jednostavno, višestruko prilagodljivo i pristupačno korisničko sučelje potencijalnim klijentima će se pružiti jedinstveno korisničko iskustvo koje će zaintrigirati posjetitelje da kvalitetnije pretražuju web stranicu, a samim time efikasnije i efektivnije koriste prikazane proizvode i usluge. Primjenom novih web tehnologija unaprijedit će se mrežna domena i time postići bolja rangiranost na tražilicama te poboljšati vidljivost i online pozicioniranje iste. Provedbom projekta poboljšat će se nastup web stranice kroz najnovije trendove u razvoju web stranica, optimizirati troškovi obrta i postaviti čvrsto uporište za širenje dosega proizvoda i usluga te modernizaciju poslovanja.

IZAZOV
Osmisliti projekt te dostaviti projektnu prijavu na natječaj “WWW vaučeri za MSP-ove” koji će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritet 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijski prioritet 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“; Specifični cilj 3d1 „Poboljšani razvoj i rast MSP-ova na domaćem i stranim tržištima“.

NAŠE RJEŠENJE
Projektna prijava je dana 30.08.2018. zadovoljila provjeru prihvatljivosti troškova te je predložena za dodjelu Vaučera. Dana 06.11.2018. potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava te je projekt u fazi provedbe.

POSJETI WEB STRANICU
Kratke informacije
Vrijednost projekta:

98.750,00 kn

Tagovi:

EU fondovi, Redizajn i tehničko unaprjeđenje mrežne domene svezavjencanje.com.hr, Europski fond za regionalni razvoj, WWW vaučeri za MSP-ove, Digmar, Sve Za Vjenčanje

Autor:

Avensys

Kategorija:

EU fondovi

Datum:

15. kolovoza 2018.